L'EQUIP HUMÀ D'ASTILLEROS LLOMPART

“El treball en equip és el secret que permet que gent senzilla
obtengui resultats comuns extraordinaris”
Ifeanyi Onuoha

L’equip humà d’Astilleros Llompart reuneix tradició i modernitat. Està format pel fundador de l’empresa, el Mestre d’aixa Jaume Llompart, i l’actual equip que es dedica a la reparació i manteniment d’embarcacions i a les tasques de gestió i administració.

Jaume Llompart va rebre el 2017 el títol de “Mestre Artesà Honorífic“. Es tracta d’un títol concedit pel Consell Insular de Menorca en reconeixement per la seva llarga trajectòria professional de més de 50 anys de dedicació a l’ofici de Mestre d’Aixa al port de Ciutadella.

Jaume Llompart “fill” dirigeix i gestiona les instal·lacions del varador del Port de Ciutadella on treballa des de fa 17 anys. Ha rebut del seu pare, Jaume Llompart, el llegat de l’ofici artesà de “Mestre d’aixa” i representa el relleu generacional d’un ofici artesanal que utilitza la llenya com a materia prima. Ha sabut conjugar la tècnica tradicional de construcció d’embarcacions amb la introducció de nous procediments i materials que donen resposta a les demandes actuals del mercat. Per la seva dedicació a un ofici ancestral, Jaume Llompart està inscrit en el Registre d’Artesans de la CAIB amb el número 787 (Carta d’Artesà) i número 1.099 (Carta de Mestre Artesà) en l’ofici de “Mestre d’Aixa”.

Integren l’equip humà del l’empresa cinc treballadors que reuneixen una experiència de més de 30 anys en el sector marítim i que es caracteritzen pel compromís, el rigor i la professionalitat.